digitalni tisk, barvni digitalni tisk, tisk,

Digitalni tisk

Digitalni tisk, tisk, barvni digitalni tisk,

Digitalni tisk je najnovejša tehnologija tiskanja, ki omogoča izdelavo naročila v najkrajšem možnem času. Pri digitalnem tisku niso potrebne klasične tiskarske priprave, kot so npr. pripava zahtevnih montaž, izdelavo tiskarskih filmov ali razvijanje tiskarskih plošč in je dandanes najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade.

Vizitke, prospekti, brošure, letaki, ceniki, zloženke - vse je izvedljivo z digitalnim tiskom.

Digitalni tisk je primeren za izdelavo nizkonakladnih tiskovin. Velika prednost je cenovna konkurenčnost, kakovost, ki je primerljiva z ofset tiskom in predvsem hitrost izdelave, saj vam večino tiskovin pripravimo že naslednji dan.

Digitalni tisk omogoča izdelavo unikatnih tiskovin

Postopek je zelo preprost in največkrat sploh ne potrebuje vašega posredovanja. Ustrezna datoteko za tisk nam pošljete v elektronski obliki, sporočite količino in želje glede materiala in tiskovino lahko že kmalu pričakujete.

Digitalni tisk omogoča izdelavo unikatnih personaliziranih tiskovin! Vsako tiskovino lahko vsebuje personaliziranih podatkov kot so npr. ime, priimek in naslov tistega poslovnega partnerja, ki ga nagovarjate.

Bloki, vstopnice ali letaki lahko vsebujejo unikatne črtne kode, QR kode ali numeracije.

Prednosti digitalnega tiska:

hitrejša in cenejša tehnologija tiska, kadar gre za tisk manjših naklad

možnost personalizacije

cenovna konkurenčnost in kakovost

možnost tiska od 1 kos naprej

možnost izdelave še isti delovni dan

ZADNJI PROJEKTI

Spletna tiskarna: