Tiskarna K2 PLUS, Logo,
info@k2plus.si
040 522 828
pon. - petek: 08.00 - 16.00
Digitalni tisk, spletna tiskarna, Tiskovine,

DIGITALNI TISK

Digitalni tisk je najnovejša tehnologija tiskanja, ki omogoča izdelavo naročila v najkrajšem možnem času. Pri digitalnem tisku niso potrebne klasične tiskarske priprave, kot so npr. pripava zahtevnih montaž, izdelava tiskarskih filmov ali razvijanje tiskarskih plošč in je dandanes najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade.

Digitalni tisk omogoča izdelavo unikatnih tiskovin

V tiskarni K2 PLUS vam zagotavljamo vrhunsko kvaliteto po ugodni ceni za katero poskrbi naš strokovni kader z dolgoletnimi izkušnjami, ter najnovejšo opremo na področju digitalnega tiska.


Za izdelavo tiskovin s pomočjo digitalnega tiska potrebujemo izredno malo časa.
Postopek je zelo preprost in največkrat ne potrebuje vašega posredovanja. Ustrezno datoteko za tisk nam pošljete v elektronski obliki, sporočite količino in želje glede materiala in tiskovino lahko že kmalu pričakujete.


Digitalni tisk omogoča izdelavo unikatnih personaliziranih tiskovin! Vsako tiskovina lahko vsebuje personalizirane podatke kot so npr. ime, priimek in naslov tistega poslovnega partnerja, ki ga nagovarjate.


Bloki, vstopnice ali letaki lahko vsebujejo unikatne črtne kode, QR kode ali numeracije.

Priljubljeni članki iz kategorije: Digitalni tisk

tisk kuvert, tisk kuvert amerikanka, digitalni tisk kuvert,

Tisk kuvert

Kuverta je še vedno nujno potrebno za vsakodnevno poslovno komunikacijo, bodisi za pošiljanje računov ali dobavnic, reklamnih letakov ali obvestila in dopisov.
Preberi več
tiskanje letakov featured, tisk letakov,

Tiskanje letakov

Letaki oz. flyeri so izdealno orodje za razširitev informacije o vašem izdelku ali podjetju. Letake vam natisnemo eno- ali obojestransko, barvno ali črnobelo in na 130gr. do 300gr. permazni papir oz. karton.
Preberi več
izdelava nalepk, tisk nalepk, digitalni tisk nalepk,

Izdelava nalepk

Izdelujemo nalepke različnih dimenzij in za različne površine. Na nalepko vam z digitalnim tiskom lahko natisnemo poljubne motive ki so bolj primerne za nezahtevno uporabo površin kot so npr. papir, kartonske škatle ali steklenice. 
Preberi več
tisk vizitk, digitalni tisk vizitk

Tisk vizitk

Tiskanje vizitk igra pomembno vlogo pri predstavitvi vašega podjetja. Kljub svoji majnhosti je dobro načrtovana vizitka lahko močno marketinško orodje in povod za vaše naslednje uspešno poslovno sodelovanje.
Preberi več

Zakaj so tiskovine še vedno pomembne

Nič ni več tako dobro kot včasih ... celo brskanje po internetu. Nekoč, ko je bil internet še razmeroma nova stvar, je svetovni splet lahko sprožil močna čustva. Vse, kar je povezano z internetom, vse tiste izkušnje, povezane z njim, se je zdelo novo in vznemirljivo.

Danes je internet sestavni del vsakdana, običajna rutina. Za nekatere je brskanje po internetu celo del njihovega dela. To pomeni, da lahko postane dolgočasno. Ko internet izgublja svojo "svežino", je tudi raven občutkov in čustev, ki jih prenaša, omejena.

In tukaj nastopajo vaše tiskovine:
Vizitke, letaki, dopisni papir, prospekti in druge tiskovine so promocijski materiali ki vaša stranka prejme v fizični obliki in si običajno v miru in brez motenj prebere. Dobro zasnovano reklamno gradivo prebudi občutka resnosti in ustvari dodano vrednost pri vaši ciljni publiki. Potrošniki bolj zaupajo tiskanim gradivom in danes je zaupanje potrošnikov ena najbolj redkih in dragocenih sestavnih delov celotnega oglaševalskega področja.

Branje nečesa v spletu se lahko zlahka spremeni v pravi izziv z vsemi pojavnimi okni, utripajočimi oglasi in pasicami, videoposnetki s samodejnim predvajanjem in obvestili, ki se pojavijo tik ob prebranem ali, še huje, poleg tega. To naravno vodi do motenj, izkrivljene ostrenosti in utrujenosti, ki vplivajo na uspešnost digitalnih oglasov. Digitalni oglasi so bolj nadležni kot učinkoviti!

NOVO: enostavno naročanje preko naše spletne tiskarne

spletna tiskarna K2 naročanje,
1

Izberite izdelek

V naši spletni tiskarni enostavno izberite izdelek ki ga želite natisnati.
2

Izberite opcije

Izberite opcije za tisk vašega izdelka.
3

Naložite datoteke

Naložite vaše datoteke za tisk na naš strežnik.
4

Zaključite naročilo

Zaključite vaše naročilo in izberite način dostave

Izkoristite zdaj in naročite vaš izdelek po konkurenčni ceni preko naše spletne tiskarne !

Spletna tiskarna

POTREBUJETE NAŠO PONUDBO ?

Pošljete nam vaše povpraševanje preko e-maila na naslov info@k2plus.si ali izpolnite naš kontaktni obrazec.
Z veseljem vam pripravimo našo ponudbo.
vse tiskovine na enem mestu!
© 2021 K2 PLUS d.o.o.
pencilenvelopephone-handset