Vizitka – Standard: 50×50 mm

22.78 + DDV

Digitalni tisk vizitk
Papir: 300 – 350g. premazni in nepremazni
Za izračun cen izberite vaše zaželjene opcije:

Na zalogi

IZBERI MUTACIJE: *
Mutacije in količina

Kadar imate za natisniti več različnih dokumentov enakega formata in enake naklade - količine izberite število teh mutacij.

Primer 1: Natisnili bi 100 izvodov letakov v formatu A4, vendar bi želeli imeti tri različne verzije tega dokumenta (slovensko, angleško, nemško).

V polju "Mutacije" izberite število 3, v polje "Količina" pa izberite oz. vpišite število 100 kar pomeni, da vam bomo natisnili 3x100 izvodov letaka,

Pravilni izračun je 3x100 kos, nepravilni izračun je 1x300 kos!
PRIMERJAJ

Tisk vizitk 50x50mm

Vaša vizitka je v mnogih pogledih odlično marketinško orodje, ki ga imate vedno pri sebi. Zato si je pred pripravo grafike potrebno vzeti čas in dobro premisliti, na kakšen način se želite prezentirati na trgu saj vam vizitka z dobro in premišljeno pripravo lahko prinaša stalne prodajne rezultate.

V naši tiskarni vam zagotavljamo izjemno visoko kakovosten iztis. Uporabljamo samo najboljši kartoni do gramature 350 gramov. Možna je tudi plastifikacija, ki vizitkam daje dodatno trdnost in zaščito. Nudimo vam mat, gloss, soft-touch ali anti-scratch plastifikacije.

Na voljo vam je naša strokovna pomoč pri izbiri materialov ter po potrebi grafičnega oblikovanja.

Za večje naklade vam nudimo tudi klasičen offset tisk.

Zgoraj navedene cene se nanašajo na izdelavo z digitalnem tisku.

Digitalni tisk je najnovejša tehnologija tiskanja, ki omogoča izdelavo naročila v najkrajšem možnem času. Pri digitalnem tisku niso potrebne klasične tiskarske priprave, kot so npr. pripava zahtevnih montaž, izdelavo tiskarskih filmov ali razvijanje tiskarskih plošč in je dandanes najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade.

V tiskarni K2 PLUS vam zagotavljamo vrhunsko kvaliteto po ugodni ceni za katero poskrbi naš strokovni kader z dolgoletnimi izkušenj ter najnovejša oprema na področju digitalnega tisk.

Za izdelavo tiskovin s pomočjo digitalnega tiska potrebujemo izredno malo časa.

Offset tisk je cenovno dostopen kadar tiskati večje naklade tiskovin!

Večja kot je količina, cenejši je. Razlog je v tem, da glavnina stroškov nastane v začetnem procesu tiska ki zajema pravilno pripravo za tisk, izdelava filmov in tiskarskih plošč, priprava tiskarskega stroja itd. Iz teh razlogov se naprimer tisk sto izvodov tiskovine enostavno ne splača natisniti.

Ko pa proces steče in se naklada veča postane tisk toliko cenejši. Pri večjih količinah, običajno že nad 500 izvodov, je cena običajno dostopna in se sčasoma bistveno poceni na celotno naklado.

Če želite da vam pripravimo našo ponudbo za offset tisk nam preprosto pošljete vaše povpraševanje na e-mail info@k2plus.si ali nas kontaktirate preko našega spletnega obrazca

Tiskarna K2 PLUS – izkušen poslovni partner, ki vam nudi od grafičnega oblikovanja do tiska vseh vaših tiskovin na enem mestu!

V naši tiskarni vam strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in širokom spektrom znanja nudijo profesionalno grafično oblikovanje vaših tiskovin. Če želite našo ponudbo glede oblikovanja vaših tiskovin nam vaše povpraševanje lahko pošljete na e-mail info@k2plus.si ali nas kontaktirate preko našega spletnega obrazca.

Oblikujete sami?

Pripravili smo vam nekaj nasvetov glede oblikovanja. Pomoč najdete na naši strani “Navodila za pripravo grafik”. Predloge glede tiska pa si lahko naložite na strani “Predloge za tisk”.

Seveda vam prijazno svetujemo na vsakem koraku pri realizaciji vaših idej.