Zloženka 2 x 1/3-A4: 210×198 mm, zaprt 210×99 mm – V zgib

25.40 + DDV

1 x žlebljeno

1 x zgibano
PRIMERJAJ

v zgib

Zgoraj navedene cene se nanašajo na izdelavo z digitalnem tisku.

Digitalni tisk je najnovejša tehnologija tiskanja, ki omogoča izdelavo naročila v najkrajšem možnem času. Pri digitalnem tisku niso potrebne klasične tiskarske priprave, kot so npr. pripava zahtevnih montaž, izdelavo tiskarskih filmov ali razvijanje tiskarskih plošč in je dandanes najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade.

V tiskarni K2 PLUS vam zagotavljamo vrhunsko kvaliteto po ugodni ceni za katero poskrbi naš strokovni kader z dolgoletnimi izkušenj ter najnovejša oprema na področju digitalnega tisk.

Za izdelavo tiskovin s pomočjo digitalnega tiska potrebujemo izredno malo časa.

Offset tisk je cenovno dostopen kadar tiskati večje naklade tiskovin!

Večja kot je količina, cenejši je. Razlog je v tem, da glavnina stroškov nastane v začetnem procesu tiska ki zajema pravilno pripravo za tisk, izdelava filmov in tiskarskih plošč, priprava tiskarskega stroja itd. Iz teh razlogov se naprimer tisk sto izvodov tiskovine enostavno ne splača natisniti.

Ko pa proces steče in se naklada veča postane tisk toliko cenejši. Pri večjih količinah, običajno že nad 500 izvodov, je cena običajno dostopna in se sčasoma bistveno poceni na celotno naklado.

Če želite da vam pripravimo našo ponudbo za offset tisk nam preprosto pošljete vaše povpraševanje na e-mail info@k2plus.si ali nas kontaktirate preko našega spletnega obrazca

Tiskarna K2 PLUS – izkušen poslovni partner, ki vam nudi od grafičnega oblikovanja do tiska vseh vaših tiskovin na enem mestu!

V naši tiskarni vam strokovnjaki z dolgoletnimi izkušnjami in širokom spektrom znanja nudijo profesionalno grafično oblikovanje vaših tiskovin. Če želite našo ponudbo glede oblikovanja vaših tiskovin nam vaše povpraševanje lahko pošljete na e-mail info@k2plus.si ali nas kontaktirate preko našega spletnega obrazca.

Oblikujete sami?

Pripravili smo vam nekaj nasvetov glede oblikovanja. Pomoč najdete na naši strani “Navodila za pripravo grafik”. Predloge glede tiska pa si lahko naložite na strani “Predloge za tisk”.

Seveda vam prijazno svetujemo na vsakem koraku pri realizaciji vaših idej.