Tiskarna K2 PLUS, Logo,
info@k2plus.si
040 522 828
pon. - petek: 08.00 - 16.00
Vizitka, Vizitka 85x54mm, tiskanje vizitk, digitalni tisk

Vizitka 85x54mm

enostavno naročanje preko spleta

Tisk vizitk

Kvaliteten tisk vizitk po izjemno konkurenčni ceni v naši spletni tiskarni. Nudimo vam papirji od 300gr. do 350gr., eno- ali obojestranski tisk ter različne plastifikacije. 

Izračun cen
1. IZBERITE OPCIE
2. IZBERITE MUTACIJ / KOLIČINA
3. IZBERITE ČAS IZDELAVE
4. NALOŽITE DATOTEKO ZA TISK
Izberite datoteko
  POVZETEK NAROČILA

  18,90 €

  OPIS
  VEČ INFORMACIJI

  Vizitka igra pomembno vlogo pri predstavitvi vašega podjetja. Kljub svoji majnhosti je dobro načrtovana vizitka lahko močno marketinško orodje in povod za vaše naslednje uspešno poslovno sodelovanje. Tiskane vizitke so največkrat obrezane na standardne formate, ki so 85x54mm ali 90x50mm. Seveda vam nudimo tudi izdelavo drugih formatov kot so npr. 50x50mm ali prepogibane vizitke.

  Vizitke se tiskajo eno- ali obojestransko. Papirji, ki jih uporabljamo za tiskanje vizitk so običajno premazani v gramaturah od 300 do 350gr. Seveda vam nudimo tudi plastificiranje vizitk. Možne so naslednje plastifikacije: mat, sijaj, soft-touch ali antiscratch.

  Pred pripavo grafike si je potrebno vzeti čas in dobro premisliti kako boste predstavili vašega podjetja ali posameznika na trgu. Če potrebujete pomoč pri oblikovanju vaše vizitke vam nudimo tudi storitev grafičnega oblikovanja. Naša strokovna ekipa vam z veseljem stoji ob strani in vam pomaga pri oblikovanju in pripravo datotek za tisk vaših vizitk.

  FOTOGALERIJA

  Želite več informacij?

  Z veseljem vam pomagamo
  V našim podjetju se zavedamo, da je stranka vedno na prvem mestu. Naša izkušena ekipa vam z veseljem pomaga če imate še kakšno vprašanje ali potrebujete še kakšen dodaten nasvet.

  Kontaktni obrazec

   Kje nas najdete
   Delavnica: Cvetlična pot 4a, 1260 Ljubljana - Polje
   vse tiskovine na enem mestu!
   © 2021 K2 PLUS d.o.o.
   envelopephone-handsetarrow-right-circle