Tiskarna K2 PLUS, Logo,
info@k2plus.si
040 522 828
pon. - petek: 08.00 - 16.00

Tisk transparentov

Nudimo vam hitri in ugodni tisk transparentov poljubne dimenzije.

Potrebujete prepoznavno predstavitev vašega podjeta ali promocijo vašega dogodka? Tiskani transparenti predstavljajo idealno in priročno rešitev saj predstavljajo ugodno in kvalitetvno promocijo bodisi kot čescestni transparent, ob avtocestah ali na ograjah.

Tiskani transparenti so namenjeni predvsem zunanji uporabi, zato vam zagotavljamo izdelavo iz materiala ki ima obstojnost ob različnih vremenskih vplivih. Za večja obstojnost se po želji robovi še dodatno ojačajo in rinkajo z INOX rinkcami.
tisk transparentov, velikoformatni tisk,tisk nalepk, tiskanje nalepk, velikoformatni tisk nalepk, izdelava nalepk

Tisk transparentov različnih materialov:

Pogosto se pojavljajo  vprašanja glede materialov ki jih uporabljamo za izdelavo transparentov. Pri nas vam nudimo:

PVC transparent (PVC ceradno platno)

Frontlit, PVC cerada, ceradno platno in blockout platno so imena, ki se pogosto uporabljajo za material iz katerega so narejeni transparenti.  Od vseh treh naštetih imen je glavna razlika le v tem, da je blockout platno namenjeno obojestranskemu tisku, medtem ko vsa ostala imena govorijo o enem in istem materialu za enostranske transparente.

Tiskamo na 510gr. PVC transparent z solventnimi barvami, ki so odporna na UV žarke, prah, vodo in ostale zunanje vplive. Na robove vstavimo rinke, po želji robovi lahko dodatno ojačamo.

Kvaliteta tiska se razlikuje glede na velikost transparenta, saj manjše površine navadno vsebujejo manjše in bolj zahtevne grafike in zato je kvaliteta tiska temu prilagojeno. V enem kosu lahko tiskamo do širine 1,6 m ter dolžina 40 m. Pri večjih transparentih, kjer širina presega 1,6 m izdelujemo transparentov iz več kosov, ki so med seboj varjena, kvaliteta izpisa pa prilagojena glede na to, da se celotno grafiko gleda od daleč.

MESH Transparent (MESH CERADNO PLATNO)

Mesh PVC transparenti so zaradi luknjičastega materiala primerni kjer je potrebna propustnost vetra, sončne svetlobe. Uporabljamo ga za oglaševanje na gradbenih odrih, pročeljih stavb in kjer potrebujemo reklamo in moramo paziti na veter.

Mesh transparent ni namenjeno obojestranskemu tisku. Tiskamo na 360gr. platno z solventnimi barvami, ki so odporna na UV žarke, prah, vodo in ostale zunanje vplive. Na robove vstavimo rinke, po želji robovi lahko dodatno ojačamo.  V enem kosu lahko tiskamo do širine 1,6 m ter dolžina 30 m. Pri večjih transparentih, kjer širina presega 1,6 m izdelujemo transparentov iz več kosov, ki so med seboj varjena.

Montaža PVC in mesh transparentov

Po želji vam nudimo tudi montažo transparentov. Lahko vam uredimo od izkopa in betoniranja temeljev ter izdelavo konzole, okvirji, stojala, stebri, drogovi, vezice, vijaki in postavitev na lokaciji.

NOVO: Tisk transparentov lahko enostavno naročite preko spleta

spletna tiskarna K2 naročanje,
1

Izberite izdelek

V naši spletni tiskarni enostavno izberite izdelek ki ga želite natisnati.
2

Izberite opcije

Izberite opcije za tisk vašega izdelka.
3

Naložite datoteke

Naložite vaše datoteke za tisk na naš strežnik.
4

Zaključite naročilo

Zaključite vaše naročilo in izberite način dostave

Izkoristite zdaj in naročite vaš izdelek po konkurenčni ceni preko naše spletne tiskarne !

Spletna tiskarna
fotogalerija tisk, fotokamera,

Fotogalerija transparentov

Priljubljeni izdelki iz kategorije: velikoformatni tisk

tisk nalepk, tiskanje nalepk, velikoformatni tisk nalepk, izdelava nalepk

Velikoformatni tisk nalepk

Tisk nalepk poljubnih količin. Tisk nalepk različnih velikosti in oblik. Izdelujemo nalepke za vozila, nalepke za tla, stenske nalepke, talne nalepke, nalepke za steklo, print in izrez nalepk.
Preberi več
tiskanje plakatov, tisk plakatov, velikoformatni tisk plakatov, plakati,

Tisk plakatov

Plakati so praktična in priročna tiskovine ki omogočajo hiter in preprost način obveščanja večjega števila ljudi. Za tisk plakatov lahko izbirate med različnimi standardnih formatov, prav tako pa lahko naročite plakate v dimenzijah po vaš želji.
Preberi več

POTREBUJETE NAŠO PONUDBO ?

Pošljete nam vaše povpraševanje preko e-maila na naslov info@k2plus.si ali izpolnite naš kontaktni obrazec.
Z veseljem vam pripravimo našo ponudbo.
vse tiskovine na enem mestu!
© 2021 K2 PLUS d.o.o.
pencilenvelopephone-handset