Tiskarna K2 PLUS, Logo,
info@k2plus.si
040 522 828
pon. - petek: 08.00 - 16.00
offset tisk

Offset tisk

Offset tisk je cenovno dostopen kadar tiskate večje naklade tiskovin! Večja kot je količina, cenejša je. Razlog je v tem, da glavnina stroškov nastane v začetnem procesu tiska, ki zajema pravilno pripravo za tisk, izdelava filmov in tiskarskih plošč, priprava tiskarskega stroja itd.

Offset tisk - dostopen tisk za večje naklade tiskovin!

Tisk poteka na najsodobnejših eno ali večbarvnih tiskarskih strojih znamke Heidelberg in MAN Roland.

Offset tisk je prava izbira če gre za večje količine (od 500 kos. naprej).

Večja kot je količina, cenejša je. Razlog je v tem, da glavnina stroškov nastane v začetnem procesu tiska, ki zajema pravilno pripravo za tisk, tiskarskih plošč, priprava tiskarskega stroja itd. Iz teh razlogov se naprimer tisk sto izvodov tiskovine enostavno ne splača natisniti.

Ko pa proces steče in se naklada veča postane tisk toliko cenejši. Pri večjih količinah, običajno že nad 500 izvodov, je cena običajno dostopna in se sčasoma bistveno poceni na celotno naklado.

Offset tisk zagotavlja visoko kakovost tiska. Tiskamo do formata B2 (70x50cm).

Kako poteka Offset tisk?
Prvi valj z tiskarsko ploščo prenese obarvani motiv na drugi, offset valj, ta pa motiv odtisne na podlogo.  Barve, ki jih pri tisku uporabljamo, so vodoodporne zato lahko s pomočjo vode na kemično obdelanih tiskarskih plošč zelo natančno določimo meje odtisa. Posledično so linije tiska jasne, motivi pa izjemno čisti.

Velika prednost offset tiska je izredno visoka ločljivost tudi pri najzahtevnejših tiskovinah, velika hitrost tiskanja v vseh formatih, prav tako pa ne smemo spregledati cenovne ugodnosti pri večjih nakladah.

Pestra izbira tiskovin po konkurenčni ceni
V ponudbi imamo različne tiskovine ki se lahko tiskajo v tehniki offset:
- dopisi, vizitke, mape, bloki, kuverte
- letaki, zgibanke, prospekti
- brošure in katalogi

Pogosto naš stranke vprašujejo kateri tisk je bolje in ugodneje izbrati. V primeru da gre za večje količine ali posebne barve (npr. pantone, zlate, srebrne) zmeraj priporočamo offset tisk, saj je v tem primeru običajno ugodnejši kot digitalen tisk. 

POTREBUJETE NAŠO PONUDBO ?

Pošljete nam vaše povpraševanje preko e-maila na naslov info@k2plus.si ali izpolnite naš kontaktni obrazec.
Z veseljem vam pripravimo našo ponudbo.

Zakaj so tiskovine še vedno pomembne

Nič ni več tako dobro kot včasih ... celo brskanje po internetu. Nekoč, ko je bil internet še razmeroma nova stvar, je svetovni splet lahko sprožil močna čustva. Vse, kar je povezano z internetom, vse tiste izkušnje, povezane z njim, se je zdelo novo in vznemirljivo.

Danes je internet sestavni del vsakdana, običajna rutina. Za nekatere je brskanje po internetu celo del njihovega dela. To pomeni, da lahko postane dolgočasno. Ko internet izgublja svojo "svežino", je tudi raven občutkov in čustev, ki jih prenaša, omejena.

In tukaj nastopajo vaše tiskovine:
Vizitke, letaki, dopisni papir, prospekti in druge tiskovine so promocijski materiali ki vaša stranka prejme v fizični obliki in si običajno v miru in brez motenj prebere. Dobro zasnovano reklamno gradivo prebudi občutka resnosti in ustvari dodano vrednost pri vaši ciljni publiki. Potrošniki bolj zaupajo tiskanim gradivom in danes je zaupanje potrošnikov ena najbolj redkih in dragocenih sestavnih delov celotnega oglaševalskega področja.

Branje nečesa v spletu se lahko zlahka spremeni v pravi izziv z vsemi pojavnimi okni, utripajočimi oglasi in pasicami, videoposnetki s samodejnim predvajanjem in obvestili, ki se pojavijo tik ob prebranem ali, še huje, poleg tega. To naravno vodi do motenj, izkrivljene ostrenosti in utrujenosti, ki vplivajo na uspešnost digitalnih oglasov. Digitalni oglasi so bolj nadležni kot učinkoviti!

NOVO: enostavno naročanje preko naše spletne tiskarne

spletna tiskarna K2 naročanje,
1

Izberite izdelek

V naši spletni tiskarni enostavno izberite izdelek ki ga želite natisnati.
2

Izberite opcije

Izberite opcije za tisk vašega izdelka.
3

Naložite datoteke

Naložite vaše datoteke za tisk na naš strežnik.
4

Zaključite naročilo

Zaključite vaše naročilo in izberite način dostave

Izkoristite zdaj in naročite vaš izdelek po konkurenčni ceni preko naše spletne tiskarne !

Spletna tiskarna
vse tiskovine na enem mestu!
© 2021 K2 PLUS d.o.o.
pencilenvelopephone-handset